Ίρις Κρέμερ

Η Ίρις Κρέμερ είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και εργάζεται ιδιωτικά σε θέματα που αφορούν τα άτομα, τα ζευγάρια, τη συμβουλευτική γονέων και τις αγχώδεις διαταραχές. Επίσης συντονίζει και συμβουλεύει ομάδες εφήβων και ενηλίκων.  Αρθρογραφεί στο blog της www.lifemade.gr  για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και τη ζωή όλων μας. Είναι απόφοιτος Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του University of Essex, και University of Edinburgh.

 


Μαρία Μαλαπέτσα

Η Μαρία Μαλαπέτσα έχει πολυετή εμπειρία στη συμβουλευτική, το mentoring και στην εκπαίδευση ανέργων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. Έχει εργαστεί σε πολλά πιλοτικά ευρωπαϊκά έργα με αντικείμενο τη συμβουλευτική σταδιοδρομίας, την καταπολέμηση των διακρίσεων, την ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων και σύμβουλος συνοδευτικών υποστηρικτικών υπηρεσιών από τον ΕΟΠΠΕΠ. Έχει σπουδάσει ψυχολογία και έχει μεταπτυχιακές σπουδές με εξειδίκευση στον κοινωνικό αποκλεισμό.

 


Στέλιος Γκατζιώνης

Ο Στέλιος Γκατζιώνης έχει διδάξει  σε  κέντρα ξένων γλωσσών και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) στην Αθήνα και έχει αποκτήσει εκτενή πείρα στη διδασκαλία εφήβων, ενηλίκων, προετοιμασία  εξετάσεων και Εξειδικευμένων Αγγλικών μαθημάτων (ESP) σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων. Έχει επίσης ζήσει, σπουδάσει και εργαστεί στη Βρετανία όπου μεταξύ άλλων έχει διδάξει Αγγλικά σε Γάλλους και Ισπανούς μαθητές. Έχει παρακολουθήσει εκτεταμένης διάρκειας σεμινάρια μεθοδολογίας διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας στο Λονδίνο και στην Αθήνα και εργάζεται ως εξεταστής σε διεθνείς φορείς που διοργανώνουν εξετάσεις γλωσσομάθειας.

 


Κωστής Μακρής

Ο Κωστής Μακρής γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Γραφιστική στη Σχολή Δοξιάδη (Αθηναϊκό Τεχνολογικό Όμιλο, Α. Τ.Ο.) και ασχολείται με όλα τα είδη της Γραφιστικής. Ειδικεύεται στη δημιουργία και υποστήριξη επιχειρηματικής και προϊοντικής ταυτότητας (Λογότυπο, σήμα, συσκευασία, διαφημιστική καταχώρηση). Έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με πολλές επιχειρήσεις και επί 20 χρόνια (1980-1999) ήταν συνεργάτης και (από το 1986) υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Διαφήμισης στην Εταιρεία ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΒΕΕ (Ηλιακοί θερμοσίφωνες, Θέρμανση, Κλιματισμός). Έχει κάνει πολλές εικονογραφήσεις βιβλίων και σχεδιασμό εξωφύλλων. Από το 2007 γράφει και το πρώτο του βιβλίο “Ο Πιοζ Νάμε και οι πέντε γάτες” εκδόθηκε το 2010 από τις Εκδόσεις Πατάκη.
Άρθρα του δημοσιεύονται σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και είναι συνεργάτης του δημοσιογραφικού site www.iporta.gr. Ο Κωστής Μακρής δημιούργησε το λογότυπο του Career-Design.